Oneness Deeksha

Een Deeksha (energieoverdracht, voorheen Oneness Blessing of ook wel geschreven als diksha) is een simpel lijkende, maar zeer krachtige methode waardoor mensen zich beter in hun vel gaan voelen. Hierdoor kunnen ook genezingsprocessen op gang worden gebracht. Tevens kan men verschillende niveaus van bewustzijn ervaren. De Deeksha wordt via de handen overgebracht op het hoofd van de ontvanger. Daardoor worden bepaalde delen van de hersenen, die niet op hun volledig potentieel functioneren, geactiveerd. Andere delen die, door onze conditioneringen overactief zijn, worden in balans gebracht. Ook wordt Deeksha via de ogen of via intentie (dus ook op afstand) gegeven.

Martijn van Hemmen is op de Oneness University in India opgeleid tot Oneness Deeksha gever (21 daagse proces in 2005, in 2006 de 10 daagse verdieping, in 2008 level 2 en in 2012 de 28e daagse verdiepingscursus).

Elke 4e donderdag van de maand is er een Oneness Avond in Rakushinkan dojo in Alkmaar. Graag wel tijdig van te voren aanmelden. Op verzoek kan er ook een privé Oneness sessie ingepland worden.
Oneness Deeksha Alkmaar